TERMENI SI CONDITII

Acest website este administrat si intretinut de S.C. Sainz Service SRL cu sediul in Str. Arbustului 20 C, sect.2, Bucuresti,   21140660, J40/3420/2007.

DREPTURI DE AUTOR

 Intregul continut al site-ului aminteste.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC Sainz Service SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul aminteste.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Site-ul aminteste.ro este exonerat de orice culpa, in cazul transmiterii nesolicitate de continut prin intermediul SMS / email. 

Aminteste.ro nu raspunde de continutul sau calitatea mesajelor expediate prin intermediul sistemului de alerta aminteste.ro

In cazul in care un client se considera prejudiciat, este indicat ca acesta sa ia legatura, prin datele de contact, cu administratorul site-ului aminteste.ro pentru ca acesta sa ia o decizie in cunostinta de cauza.

FORTA MAJORA

SC Sainz Service SRL, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SC Sainz Service SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic sau IT de la SC Sainz Service SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SC Sainz Service SRL, erorile de operare, greva etc.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC Sainz Service SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

CONDITII LEGALE

Site-ul aminteste.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza , aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.